DamenRecycling

Advertiger vergrootte onze online zichtbaarheid en liet ons bedrijf groeien

"We zijn ontzettend blij dat we de samenwerking zijn aangegaan met Advertiger om onze online vindbaarheid te vergroten. Als eigenaar van DamenRecycling hadden we als doel om meer zichtbaarheid te krijgen op relevante zoekwoorden in onze regio, met name voor de zoektermen 'oud ijzer ophalen' en 'metaalhandel'. Dankzij de inzet van Advertiger hebben we nu een fantastische website en een stroom aan nieuwe aanvragen!"

Toen we besloten om onze online aanwezigheid te versterken, waren we op zoek naar een betrouwbare partner die ons kon helpen met digital marketing. Na een grondig onderzoek kozen we voor Advertiger vanwege hun uitstekende reputatie en bewezen resultaten. 

"Dankzij de strategische aanpak van Advertiger zijn we nu vindbaar in Google op de belangrijkste zoekwoorden die relevant zijn voor ons bedrijf. Potentiële klanten uit Bemmel en omstreken kunnen ons nu gemakkelijk vinden wanneer ze zoeken naar 'oud ijzer bemmel' en 'metaalhandel'."

Onze website trekt nu een gestage stroom van nieuwe bezoekers aan, en nog belangrijker, de aanvragen voor het ophalen van oud ijzer en andere metalen stromen binnen. Dit heeft direct bijgedragen aan de groei van ons bedrijf."

Als je twijfelt over de kracht van digitale marketing, zoek dan eens naar 'oud ijzer bemmel' in Google en zie zelf het resultaat! Wij zijn ervan overtuigd dat Advertiger het verschil kan maken voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten en hun groei willen stimuleren."

Bedankt Dirk!

DamenRecycling bekijken

Klaar voor?