Over ons

photo

Dit is Advertiger.

Ik ben Dirk, oprichter van Advertiger. Als digital marketeer help ik jouw bedrijf bij het maken van impact in de online wereld. Met meer dan 7 jaar ervaring in zoekmachine advertenties, website optimalisatie en marketing automation, ben ik er van overtuigd dat ik jouw bedrijf online kan laten groeien en succesvol maken.

Mijn passie voor digital marketing begon tijdens een stage, waar ik de kracht van online marketing ontdekte. Met mijn achtergrond in Bedrijfseconomie en een Master in Marketing Management, ben ik goed uitgerust om effectieve online marketingstrategieën te ontwikkelen en te implementeren. Daarom heb ik Advertiger opgericht.

Naast mijn werk ben ik een fanatieke voetballer, motorrijder en reiziger (Vietnam is de volgende!). Grote kans dat je me op zaterdagmiddag op een voetbalveld tegenkomt in de regio Arnhem/Nijmegen en zondag misschien wel op de motor!

Advertiger staat voor je klaar om jouw online aanwezigheid te versterken en resultaten te behalen. Neem vandaag nog contact op!

Direct contact