Lazydays.nl

Lazydays - Een Succesverhaal in Digital Marketing

"We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Advertiger. Dankzij hun expertise en inzet hebben wij onze vakantiehuisjes succesvol kunnen promoten op verschillende platformen, zoals Airbnb en Booking.com en Micazu. Bovendien hebben ze voor ons een gebruiksvriendelijke website met boekingsysteem ontwikkeld, waardoor we nu ook directe boekingen kunnen ontvangen. Advertiger heeft ons geholpen om de kracht van digital marketing volledig te benutten, en het resultaat mag er wezen!"

Lazydays is een bedrijf dat meerdere vakantiehuisjes in Nederland en Duitsland beheert. We wilden graag onze accommodaties op een effectieve manier op de markt brengen en zichtbaar zijn op populaire boekingsplatformen, zoals Airbnb en Booking.com. Daarnaast wilden we graag een eigen website met een geïntegreerd boekingsysteem, zodat we directe boekingen vanuit onze website konden ontvangen. Het belangrijkste doel was om onze online aanwezigheid te vergroten en ervoor te zorgen dat er geen dubbele boekingen meer plaatsvonden.

Toen we in contact kwamen met Advertiger, waren we direct onder de indruk van hun professionaliteit en ervaring op het gebied van digital marketing. Ze begrepen onze behoeften en doelstellingen en werkten nauw met ons samen om een strategie te ontwikkelen die perfect bij ons bedrijf paste.

Advertiger heeft een marketingmachine opgezet om onze vakantiehuisjes te promoten op verschillende platformen, waaronder Airbnb en Booking.com. Ze hebben ervoor gezorgd dat onze accommodaties opvallen tussen de concurrentie en dat potentiële gasten worden aangetrokken door onze unieke aanbiedingen en voorzieningen. Dankzij hun doelgerichte advertenties hebben we een significante toename gezien in het aantal boekingen via deze platforms.

Daarnaast heeft Advertiger voor ons een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld met een geïntegreerd boekingsysteem. Nu kunnen gasten direct bij ons boeken, zonder tussenkomst van derden. Dit heeft niet alleen de klanttevredenheid verhoogd, maar ook onze omzet vergroot. Het boekingsysteem is efficiënt en betrouwbaar, en dankzij de inspanningen van Advertiger hebben we nu volledige controle over ons boekingsproces.

Een van de grootste uitdagingen waar we voorheen mee te maken hadden, was het voorkomen van dubbele boekingen. Dankzij de technische expertise van Advertiger en hun grondige aanpak is dit probleem volledig opgelost. Het systeem dat ze voor ons hebben opgezet, zorgt ervoor dat er geen dubbele boekingen meer plaatsvinden, waardoor we onze gasten een naadloze ervaring kunnen bieden.

We zijn erg blij met de resultaten die Advertiger heeft behaald. Onze vakantiehuisjes zijn nu zichtbaar op prominente boekingsplatformen en onze eigen website is een effectief verkoopkanaal

Lazydays.nl bekijken

Klaar voor?