Verzuimdynamiek

Verzuimdynamiek: Nu honderden bezoekers per maand

"We zijn verheugd om ons verhaal te delen over de samenwerking met Advertiger. Als platform voor verzuimprofessionals, hadden we de uitdaging om een website te creëren waar kennis over verzuim, re-integratie en financiën kon worden gedeeld via artikelen en blogs. Ons doel was om niet alleen een aantrekkelijke website te bouwen, maar ook om ervoor te zorgen dat deze goed vindbaar was in zoekmachines zoals Google en om onze artikelen via LinkedIn te promoten."

Advertiger ging aan de slag en het resultaat heeft ons verrast. Onze website, Verzuimdynamiek, trekt nu maandelijks honderden bezoekers aan. Dankzij de technieken die Advertiger heeft toegepast, hebben we onze online aanwezigheid aanzienlijk vergroot en zijn we nu een autoriteit geworden op het gebied van verzuim en re-integratie.

LinkedIn is voor ons een essentieel platform voor het bereiken van professionals in ons vakgebied.  Advertiger is hier ook mee aan de slag gegaan. Hierdoor hebben we al enkele honderden volgers kunnen verwelkomen, waaronder verzuimprofessionals, HR-managers en andere geïnteresseerden. 

Kortom, Advertiger heeft bewezen dat ze een betrouwbare partner zijn op het gebied van digital marketing. Hun expertise heeft onze online aanwezigheid getransformeerd en heeft ons geholpen om een waardevolle community van professionals op te bouwen. 

Verzuimdynamiek.nl bekijken

Klaar voor?